baby

12.9.13

e-DaY ~ 07.09.2013

Assalamualaikum...

ehemmm... malu pulok terase.. cesss.. hahaha..
Alhamdulillah, tanggal 7 September 2013 bersamaan dengan 1 Zulkaedah 1434 Hijrah i'm officially engaged with my Mr Superhero..pasni tak yah risau dah kalau pacat ke lintah ke semut dsb gigit aku, jerit ja panggil Mr Superhero....yeay! selamat.. haha.. errr ok.. mengada kannnn... dushhh sebijik.. 

Perasaan? haa yang ney speechless.. tak sangka langsung beb.. dulu2 kan masa zaman remaja kecik, aku dengan geng2 sekolah semua pakat dok gaduh sapa nak kawen dulu.. sapa nak tunang dulu.. aku kata kat hang, hang kata kat aku.. last2 aku dulu?? OMO.. Planning asal, umoq 25 baru nak pikiaq pasal hidup berkeluarga.. oh yes.. konon nak enjoy la sangat.. ulalaa.. and here i come....


tadaaaa... tQ for the gorgeous ring Sisters.. it's perfect! 


nak cerita sesi perkenalan aku n Mr S, mau sampai sehari semalam pon tak habih.. satgi ampa muntah hijau pulak, hahaha so better dont.. In conclusion, aku kenal dia tak lama mana around 1 year camtu.. we are not so serious at first, but then he ask my permission to jumpa my abah.. gelabah jugak.. abah aku? hanya aku dan adik2 yang tau.. tak garang sangat.. but tegas.. full of ethics and discipline.. kami adik beradik selalu cakap, nasib bek abah tak jadik cikgu disiplin kat sekolah noh..keh3

yang terpaling terpenting terrrrr...... terima kasih Bella for sponsor the SR cake! terharu tahap pizza hut! mau dak.. ampa pon tau kek tu berapa hengget khannnnnnn.... maceh Bella for your sincerity.. your kind help.. nanti your e-day kak min sponser yang terbaik dari ladang jugak ye.. heee sayanggg sgt2... my kawan2.. sahabat selamanya... walllaaa! tQ sudi tunggu dari sebelum majlis start sampai majlis habih.. sabaq menanti.. sungguh aku terharu.. aku sayang hampa Bazilah, Khomsah, Kerry, Wiyah.. hampa tak tau, aku memang nak teriak dah hari tu, tapi disebabkan risau mekap belemoih a.k.a cair aku tahan sepenuh hati.. hahaha hanya Allah yang tau perasaan aku masa tu..syhhh....



and then.. let pictures talk... 
|
|
V

my adik2.. aku sayang ang alang & angah... mmuaahhhhxxxx!


She's my superb 'Sahabat' ever.. tQ yunk tolong pasang mende alah tu kat aku!..hehehe





Kerry, Bazilah , Wiyah.. yang sanggup ,menemani sampai majlis abeh.. sayang ampa banyak3....



no komen..nak jugak tempek muka sendiri kat belog...kuang3





Ladies in Red... Bella.. single lagi rasanya.. available ka tak ??
 no komen.. p tanya sendiri..errr...
nak mintak aku ejas sila isi borang dulu ok..
calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil... 
i wish the best for her life.. for her future.. banyak kenangan kami.. pahit masin masam manis.. at last i see something there.. (^_^)
aku sayang dia.. don't hurt her! nampak nih?? dushhh!




Khomsah.. kawan yang buat aku terharu tahap KFC.. lepas keja penat2 sanggup jugak mai.. Shah.. maceh tau.. aku hargai sangat2...
saayanggg die...hek3



 Hantaran.. me(purple) - him(red)..
Aku punya simple saje.. thanks Cik, kakak, maklang, adek2 ku yang membantu.. jasamu dikenang selagi hayat dikandung badan..
 In Sha Allah..






Cake.. Black Forest VS Coklet Indulgence kot?haha
Kek aku sponser by Bella .. Sila jangan jeles.. zzzzzz -_-


Alhamdulillah.. walaupun banyak dugaan.. semua berjalan dengan lancar akhirnya.. terima kasih keluargaku.. sahabatku.. terima kasih kawan2.. terima kasih geng kg batu 10.. terima kasih sudi baca entri yang berjela-jela nih..


p/s : this is blog.. my comot blog... (^_^) maaf.. kalau ada ayat yang terover.. tQ .. ciao~





4 comments:

Puan Ezy said...

tahniah dear..
selamat mengharungi dunia pertunangan

MiszCoMoT said...

Ezy! dah jadik puannnn... weee tenkiu dear.. :D

Syat0za Zai said...

Tahniah kak ^_^

MiszCoMoT said...

tQ Zai.. :)