Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2015

2R - Redha - Respect

Assalamualaikum..

Hi Momot's!

Sejak2 ada Comot Junior ni busy sedia.. Kadang-kadang nak mandi pon tak dan..
tu orang kata pengorbanan sorang mak.. bagi anak mandi wangi-wangi.. mak tak mandi pon takpa..kehkehkeh..

terbukak jugak hati nak update bukanlah kenapa..
Mr Cimot merungut..

"Abang rindu la nak baca blog ayg.. tolong merapu belasah abg mcm dulu2 bleh x?"

kuikuikui,..feeling..omaigadd !! blog ceq ada pembaca setia thauuuu(kasi sengau lebih sikit)
fensan sat..perasan tahap gaban.. erkk


Life selepas dua taun lebih kawin ni n lepas ada Dikmot (Comot + Cimot = Dikmot) sibuk gila..
balik rumah Dikmot merap merap (merengek) nak dukung..Mr Cimot pulak.. jeling jeling kot tepi.. asyik2 Dikmot ja.. hahaha

Dikmot pon pandai jeles jugak.. kalau p picit2 kaki daddy dia, mula la tinggal semua mainan buat bunyi2 mintak perhatian.. hai la kesayangan-kesayanganku .. rasa bahagia bila ada yang sayang kan?
Alhamdulillah..

Bab rumah bersepah xboleh kata apala.. nasib bek la Mr Cimot t…