Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2014

20.12.14 :)

Assalamualaikum..

It has been a moment...Terasa diri macam lebih matang..sampai nak update blog jenuh pikiaq ayat.. =.=



belanja gambaq satu.. :P

dear diary..
date 20.12 dh datang dan berlalu (mai dan p).. dulu.. tiap-tiap taun mesti rasa birthday macam "ok.. umoq bertambah ja setaun".. dan each year mesti ada scene gheyau sampai rasa risau bila tarikh hari lahir nak dekat..biaqla tak payah sambut.. biaq xdak orang ingat xpa.. sebab hari tu konpem ayaq mata mesti tumpah.. hati lebih soft2.. sedih sebab makin tua kot??

tak terkecuali taun ni.. rasa risau tu tetap ada.. cuma, taun ni aku dah bergelar seorang isteri.. dan birthday celebration taun ni pon dah bertukar status.. dolu2 gheyau jugak.. taun ni pon gheyau jugak...tapi gheyau yang berbeza.. nak buat camana.. that's me.. :) janji bagai nak rak xmau dah gheyau tapi hampehhh.... back to the story.. aisehh, sepiking...... errrr.... maap,... sejuk2 sbb ujan bajet macam sjuk sbb snowy2... haha

berbalik kepada 20.12.. betap…