Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2013

On your mark......

Counting the day....
On your mark... get set.... ehh don't go..don't go..yet...!
grrrr... hamboihh....

hampa tau dak menghitung hari ni nak kata best.. tak jugak.. nak kata tak best..lagi la nonsence!
awat eh? rasa macam ada bola2 kecik yang hidop dok main tendang2 dalam hati.. boleh bayang dak? boleh dak? takkk?? ok.. wrong justification-------again... huarghhhh....


yang best.. yeay! nak kawen daaa!!! PANG!! errr... ceq ter'eksaited' sat..ampun2..
yang tak best.. pikaq macam2 baq hang..segala macam hal nak terjun masuk dalam "head brain"  aku on the same time (nak sebut "kepala otak" cam kekurangan kesopanan pulok..miahaha) rasa semua macam dah prepare tapi tiba2 rasa semua tak siap.. semua macam under control, tapi tiba2 rasa tak cukup tangan dan mata dan kaki dan otak..eh otak?? hurmm.. hampa tau pendek kata maksud dia lagu ni.. rasa miserable and complete at the same time.. kalah Mr Presiden tauu..  hekhek.. bajet sebok..kah kah kah


tapi betoi …