baby

13.11.12

s.t.o.r.y ^^

Assalamualaikum........... !
 
punya lama tak mai jenguk tetiba terasa nak merepek kat sini..
bz dengan keja..ehemm.. bajet macam tak dak masa sangatla kan.. haha
 
First of all, aku nak mintak maap kat membe2 yang dok terasa kehilangan diri ini..
aku tak pi mana pon, tapi nak habaq aku takda contact no hampa.. ( grrrr... alasan3!) hua3
betoi baq hang.. enset aku terjun dalam swimming pool belakang umah aku (cintailah sungai kita) dan beliau tak dapat diselamatkan lagi.. so secara otomatiknya semua nombor tepon hilang, dan aku pulak xdak bekap apa2.. sobs.. ampa jangan terasa or maah aku nah3.. seriously, im sorry..
 
kerja.. so far ok ! Alhamdulillah.. :) sungguh depa kata belajaq dengan keja lain.. tapi tula realiti kehidupan kan? mau tak mau still kena p jugak.. still kena tempuhi jugak..
 
life.. humm.. no komen tapi aku tau aku sedang diujiNYA..
its my choice to take it, or leave it..
Ya Allah.. kuatkan iman aku, tunjukkan aku pilihan jalan yang terbaik disisiMU..
 
 
p/s : geng ! tolong miscol i boley?? maceh :D