baby

13.11.12

s.t.o.r.y ^^

Assalamualaikum........... !
 
punya lama tak mai jenguk tetiba terasa nak merepek kat sini..
bz dengan keja..ehemm.. bajet macam tak dak masa sangatla kan.. haha
 
First of all, aku nak mintak maap kat membe2 yang dok terasa kehilangan diri ini..
aku tak pi mana pon, tapi nak habaq aku takda contact no hampa.. ( grrrr... alasan3!) hua3
betoi baq hang.. enset aku terjun dalam swimming pool belakang umah aku (cintailah sungai kita) dan beliau tak dapat diselamatkan lagi.. so secara otomatiknya semua nombor tepon hilang, dan aku pulak xdak bekap apa2.. sobs.. ampa jangan terasa or maah aku nah3.. seriously, im sorry..
 
kerja.. so far ok ! Alhamdulillah.. :) sungguh depa kata belajaq dengan keja lain.. tapi tula realiti kehidupan kan? mau tak mau still kena p jugak.. still kena tempuhi jugak..
 
life.. humm.. no komen tapi aku tau aku sedang diujiNYA..
its my choice to take it, or leave it..
Ya Allah.. kuatkan iman aku, tunjukkan aku pilihan jalan yang terbaik disisiMU..
 
 
p/s : geng ! tolong miscol i boley?? maceh :D
 
 
 

7 comments:

misz sheyla said...

bhahaha..awat ang terjun sekali ngan enpon2..ang nak amek gambaq ikan dlm sungai ka????sabaq na....

MiszCoMoT said...

misz sheyla~ hajat di hati nak wat camtula.. tapi tgk2 enpon tak on teros...

kay_are said...

memang lame dah aku tak nampak ko weh.. btw congratz dah bertunang ^__^

missSenget said...

tuh laa..dpt berita dah bertunang aritu..

betoi ka..?

kwin nnt jgn lupa jemput naaa...

MiszCoMoT said...

Kay are ~ muncul kembali dah neyh! :P

senget~ Insyaallah.. dont worry.. :)

Cik Tomorrow said...

lorhh .....anfon pun sekali sekala nak rasa swimming-swimming dalam river .... huhhu

Syat0za Zai said...

waalaikumussalam.. kakkkk..kenal lagi dak ni? ^^ ada fb ke apa ka? nk add :)