baby

13.11.12

s.t.o.r.y ^^

Assalamualaikum........... !
 
punya lama tak mai jenguk tetiba terasa nak merepek kat sini..
bz dengan keja..ehemm.. bajet macam tak dak masa sangatla kan.. haha
 
First of all, aku nak mintak maap kat membe2 yang dok terasa kehilangan diri ini..
aku tak pi mana pon, tapi nak habaq aku takda contact no hampa.. ( grrrr... alasan3!) hua3
betoi baq hang.. enset aku terjun dalam swimming pool belakang umah aku (cintailah sungai kita) dan beliau tak dapat diselamatkan lagi.. so secara otomatiknya semua nombor tepon hilang, dan aku pulak xdak bekap apa2.. sobs.. ampa jangan terasa or maah aku nah3.. seriously, im sorry..
 
kerja.. so far ok ! Alhamdulillah.. :) sungguh depa kata belajaq dengan keja lain.. tapi tula realiti kehidupan kan? mau tak mau still kena p jugak.. still kena tempuhi jugak..
 
life.. humm.. no komen tapi aku tau aku sedang diujiNYA..
its my choice to take it, or leave it..
Ya Allah.. kuatkan iman aku, tunjukkan aku pilihan jalan yang terbaik disisiMU..
 
 
p/s : geng ! tolong miscol i boley?? maceh :D
 
 
 

18.5.12

tak jumpak tajuk best




ikhlas tu tak payah cakap.. orang boleh nampak..
tak suka tak payah cakap.. orang boleh tau..
(errr.. tapi kadang2 kena cakap jugak..keh3)
hati memang boleh berubah.. tu pon kalau sendiri mau..

tulusnya jiwa.. kadang nampak.. kadang blur2 sikit..
takpela.. jangan risau.. DIA kan Maha Mengetahui segala yang tersirat dan tersurat? =)

p/s : aku pon sayang kau .. :)



2.4.12

its ok sayang :)

sebenaqnya takdak idea.. taktau nak gebang apa.. taktau nak merepek apa.. akai nak jugak tulih kat belog..jeles tengok orang update belog.. lalalala~ 

nak luah perasaan.. sampai ke esok pagi konpem tak habih aku taip.. kadang2 aku tanya diri aku sendiri.. aku sorang ja ka yang dok rasa lagu ney?? saket baq hangg.. tuuu dah mula.. fullstop! i want to stop my journey here.. but my heart ask me to keep moving...

maafkan aku kerana 'harapan' itu..

mak aku kata 'kak tak payah pikiaq sangat.. '
abah kata 'jangan anggap masalah sebagai beban..'
angah kata 'jangan memikir sangat..'
alang kata ' ang sabaq k along..'
abang n adek kata ' ang ada game n cerita baru dak dalam letop ang along??'  err..  =.=

terasa nak pergi.. dengaq pulak orang belakang kata 'tak reti nak ingat yang ada.. yang sayang.. yang memerlukan?? biaq p la sat kat hati tu.....' 

open your heart.. so i know i'm at the right way..