baby

3.8.13

SweetBitter part 1..

assalamualaikum..

bekerja.. menghitung hari nak gedaut (get out a.k.a blah)..haha
sedih jugak sebenaqnya.. den nok sepiking sikit nih..testing testing.. ehemmm..

there's a lot of memories.. a lot of sweet bitter moment.. ada eh camtu? haha
i've learn many things there.. making friends.. find out the reality of life..
buat kerja yang tak pernah aku terfikir aku akan buat.. serious it's challenging!
tak percaya eh.. kerja aku best sebenaqnya.. boleh emel2 omputih.. boleh tau macam2.. it's all about logistics! dari tak tau Shipment Term, Permit Application, shipment movement, flight schedule.. custom form.. SAP system.. and bla bla bla.. i've learned it.. Alhamdulillah.. its almost one year.. tapi still jugak tak cukup one year.. hoho



betoi kan kan kan... (^_^)


teringat masa mula2 masuk keja 27/8/2012.. bopa kali dok gheyau.. bopa kali dok bebai.. dari dok malu2 ayam.. dari tak reti apa.. lawak pon ada bila teringat banyak gilos buat salah awai2 keja dulu.. but thanks to Allah, i'm with people who always support me.. nak cerita tapi kesedihan melanda.. tu la, hati ni sayang kat depa..
rasa nak mention ja nama2 orang yang aku appreciate gila2.. tapi macam awai lagi.. maybe next post.. satgi kami malu nak bersua muka kalau gitau awai2.. keh3

sunyi bila kak Mas takdak.. who's kak Mas?? exceli aku rasa macam tak patot panggil 'kak' kat beliau.. nampak muda belia.. comey.. kecik ja.. bila jalan dengan dia terasa aku yang nampak matured.. hohoho..  but she's so humble.. tak kisah pon panggil 'Kak'.. geng aku jugak.. menangis tu hobi kami.. K.Mas, walaupun kita jarang gosip2 tapi terus terang rasa kehilangan bila kak Mas benti...huwaaaaaa! orang mai tanya ja pasal kak Mas mesti bergenang ayaq mata.. pastu sedaq teruih ceq sayang kat hampa... sobss jaga diri bek nah kat sana.. jangan lupa kat kami..

mengantuk pulak.. nak tidoq! bubuiii..

ciao~


No comments: