baby

12.5.13

reason..

assalamualaikum...

nak tanya.. salah ka aku dok beletiaq kat blog?
nak habaq.. bila menaip tu perlu ka aku specific kan kat sapa aku tujukan benda tu so sapa2 yang lain takkan terasa??

hampa tak tau berat mana aku tanggung semua..
jadi jangan terlalu cepat menuduh melulu..
jangan senang2 nak buat kesimpulan..

aku rasa bahagia..
tapi kenapa nk jugak cari jalan bg rasa tu hilang..


bukan niat aku nak jatuhkan air muka sapa2..
if ada yang terasa atau ada yang nak bagi sapa2 terasa.. 
maaf.. 

kadang soal hati bukan boleh cakap direct..
kalau nk ikot hati yang ter'sentap' ni dah lama dah aku give up..
kalau nak kata rasa 'terhina' .. aku lebih tau..

p/s : lagi2 nak tension.. camana la nak awet muda lagu neyh! adoiii... hua3



1 comment:

cikya lah said...

Oh!

kadang orang berprinsipkan,
semua harus bermotif,
maka tindakan random seperti meluah perasaan secara random akan ditegur...

biar lah...

cara kita express apa-apa berbeza,
cara cope pom berbeza.
tak boleh telan semua.
kan? :)