baby

28.1.13

tipu tu berdosa tau.. grrr!

Assalamualaikum..
dear heart..

kan dah kata..
kalau tak semua sama, 99.99999% mesti sama!
jangan jaga aku.. aku tau jaga diri sendiri..
jangan amik berat pasal aku..
mummy n dedy aku ada lagi nak take care pasal aku..

nasib la mata ney celik lagi..
hati tak buta nak menilai..
n again i told you..
Allah will never let me alone..
selama mana nak hidop dalam penipuan?

 
T.I.P.U tu takkan lama mana..
sebab kebenaran tu takkan menyorok lama lama..
its ok kalau nak jugak pertahankan sesuatu yang tak benar..
your choice..



trust me.. you deserve what you get.. jangan menyesal atas kesilapan sendiri..
peluang ada tapi still jugak lempaq jauh2.. sendiri tak mau ambik kan? :)

p/s  : lega bila mata dicelikkan di saat hati nak tidoq.. ulala~

No comments: