baby

10.7.15

Raya!

Dear Diary..

lama tak jumpak hang..




they are all in my heart.. apa pon jua.. apa pon yang dikata.. mereka tiada gantinya.. rindu.. sayang yang takkan pernah hilang.. don't hurt them.. i will hurt a lot.. :')
 #mysuperhero #myabah #mymak #myadek2 #mykids #myinlaws 

dekat nak raya mesti touching kalau dengaq lagu raya..
feeling2 macam aku nak p merantau jauhhhhhh.. haha
raya taun ni dah bertambah ahli.. alhamdulillah..
posa taun ni banyak dugaan.. punya teruk eksesais hati bagi kuat kuat dan gagah perkasa.. 
apa boley buat.. aku bukan akak sado yang tak lut langsung biaq apa jua yang melanda..
aku akak tacing.. sobsss.. hehhh

tapi tapi tapi... dugaan tanda Allah syg.. tu lah, tak yah amik port..
aku memang cepat ja hangin.. tapi sat ja puting beliung tu..
seminit dua minit.. tiga empat.. sejam.. tidoq.. hilang la..
(cuma jgn kacau Superhero aku.. Parents aku..semua kesayangan aku..sakit gila hati gua nanti..mula nak jadi incredible hulk..)

dari zaman pakai baju sekolah, zaman kolej2 pakai pesyen2.. bukan sikit pon yang aku lalui,
banyak dah kenangan elok tak elok.. pengalaman pait maneh semua cukup..
and it do helps making me stronger from day to day.. 
In Sha Allah.. it will continuously be....aaminn3

aku bersyukur Allah kurniakan hati yang kental kat aku.. hati yang cepat sembuh.. 
hati yang mudah melupakan dan memaafkan.. alhamdulillah..

 baju raya? kain raya?  kuih raya?  tudung raya? mekap raya? kasut raya? raya dan raya?
hurmm.. tak semangat sangat nak raya taun ni.. pasal konpem xdapat duit raya... haha
kesimpulannya.. aku R.I.N.D.U.. rindu semuanya.. :)

entri tergantung..blurpp

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin..
#forgive n forget
In Sha Allah.. kita bahagia..

annyeong..





1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini